tiistai 18. elokuuta 2015

#18 SWEET HARMONY

Moiksu taas pitkästä aikaa!
Koulu on siis vihdoin taas alkanut ja voin ihan valehtelematta sanoa että ihanaa olla taas koulussa ja Turussa! Meillä alkoi koulu viimeviikolla 10.8 ja heti ensimmäisenä päivänä tutustuin osaan ykkösistä. Lähestulkoon kaikkien kanssa on tullut aikaa vietettyä ja pakko sanoa että kaikki niistä on ihan hurjan mukavia ja ihanan sosiaalisia. Olen yllätyksekseni itsekkin viettänyt harvinaisen vähän aikaa tietokoneella ja muutenkin yksin huoneessani. Viikonlopun olin kyllä yksin asuntolassa. Piti mennä lauantaina Turku Prideen mutta en vaan yksinkertaisesti jaksanut mennä!
Meillä alkoi heti tiistaina tapahtumatuotannon valinnainen kurssi. Suunnitellaan parhaillaan mainostempausta Stand Up Turku -tapahtumalle jossa olemme mukana. Myöhemmin järjestetän myös HUMAK:in kanssa nenäpäivää! Meilla alkoi myös erikoistuminen tänävuonna. Erikoistuminenhan siis täällä tarkoittaa sitä, että kolmesta suuntautumisvaihtoehdosta (valokuvaus, kuvanmuokkaus ja graafinen suunnittelu) valitaan kaksi. Itse valitsin ensin valokuvauksen ja graafisen suunnittelun kunnes myöhemmin vaihdoin valokuvauksen kuvanmuokkaukseen. Kivaa kun on taas vähän erilaista koulussa ja saa tehdä ihan puhtaasti juuri sitä mikä kiinnostaa eikä vähän kaikkea niinkuin viimevuonna.

A photo posted by Julia (@karkkipussikuski) on

Toinen asia mitä on IHAN PAKKO HEHKUTTAA on perjantaina alkava tankotanssi! En muista olenko sitä viellä täällä blogin puolella maininnut, mutta kaikki tutut ainakin siitä tietää kun oon ihan onnessani sitä hehkuttanut jo ties kuinka pitkään. Olen siis Jennyn kanssa aloittamassa muistaakseni 8kertaisen peruskurssin Turussa Studio Funky nimisessä paikassa. Olen jo tosi pitkään haaveillut tankotanssin kokeilemisesta, ja kun Jenny kesällä mainitsi ko lajin aloittamisen ilmoitin tietenkin itse haluavani tulla mukaan!

A photo posted by Julia (@karkkipussikuski) on

Ja viimeiseksi vielä kolmas asia jota haluan hehkuttaa on Linkin Parkin keikka 31.8 Jämsässä! En kyllä tosiaan tidä että kenen kanssa sinne menen vai menenkö yksin, mutta pakkohan sinne on päästä kun niin mahtava bändi niin läellä kotia! Helppoa kun pääsee kotiin yöksi ja äiti lupasi heittää mut Jämsään ja tulla hakemaan.

A photo posted by Julia (@karkkipussikuski) onEipä mulla mitään sen suurempia! Palailaan taas lähiaikoina tai ehkä ensivuonna. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti