torstai 9. heinäkuuta 2015

#15 Sairaan kaunis maailma

Moikka muksut ja Miksut!
Mun piti tosiaan tehdä se kesäkuun suosikit -postaus mutta mulle kävi hassu juttu ja en saa kuvia heh.
Eli siis ensin hajotin mun muistikortin koska miksi ei, ja sitten kun olin menossa ottamaan noita DIY -kuvia hajotin mun perus objektiivin ja mulla on sen lisäks vaan tele. Jouduin siis noi kuvat valmiista t-paidoista ottamaan telellä seisten toisella puolella pihaa että sain just just molemmat paidat mahtumaan kuvaan.
Mutta sen sijaan toteutan tällä kertaa myös lupailemani musiikki aiheisen postauksen!
Tässä nyt siis joitakin tän hetken soitetuimpia biisejä. En jaksa ruveta niistä nyt mitään tarinoimaan.
Moni biiseistä on varmaankin jo Radio Autereen kuuntelijoille tuttuja!

Tämä olkoon nyt ensimmäinen osa ja toinen tulee lähiaikoina!

Aloitetaanpa vaikka tuolla otsikon biisillä

Raakka-Aine - Sairaan Kaunis Maailma
Mahtava biisi joka ulkaistiin muistaaksen viimeviikonloppuna! Tykkäsin tästä jopa enemmän kun raaka-aineen aiemmin julkaisemasta "Kuolematon" -biisistä joka oli ihan hullun hyvä, mutta tää on enemmän kuitenkin Raaka-aineen kuulonen biisi. Sanatkin on tosi kivat!

Ra Ra Riot - When I Dream
Biisi jonka löysin keväällä, mutta parin kuuntelukerran jälkeen unohdin ihan täysin kunnes sittem löysin uudestaan kun etsin musiikkia radioon. Laulajan ääni on aivan täydellinen!

The Pretty Reckless - Just TonightThe Pretty Reckless - You
En osannut päättää että kumman Pretty Recklessin biisin valitsisin, joten päädyin lopulta ottamaan molemmat. Oon jo joskus aiemmin kuunnellut Pretty Recklessiä jonkin verran, mutta nyt kun aloin katsomaan Gossip Girliä jossa näyttelee TPR:än laulaja kaunokainen Taylor Momsen, innostuin taas kuuntelemaan ko bändiä. Molemmat on vähän rauhellisempia biisejä kun mitä useimmat TPR:än biisit on, ja varsinkin tuo "You" on tosi erilainen. Erityisesti tykkään "You" -biisin lyriikoista.

James Blunt - Carry You Home
Biisi jonka muistan joskus kuulleeni, mutta rakastuin tähän vasta kun joskus tammi-helmikuussa kaveri linkkas tän mulle, ja siitä asti tää onkin ollut kovassa soitossa ja taitaa löytyä melkein kaikilta Spotify -listoilta mitä olen sen jälkeen tehnyt.

Blink-182 - I Miss You
Vähän sama tarina tällä kun aiemmallakin. Muistan kuulleeni tästä joskus coverin, mutta vasta alkuvuodesta kuulin alkuperäisen version kun tu samainen aiemmin mainitsemani kaveri tän mulle linkkas. Tää on ollut myös jo pitkään kovassa soitossa.

Idän Ihmeet - Kaupungin Valot
Ihanuus tämä!
Oon aina tykännyt Idän Ihmeitten biiseistä, vaikken niitä ihan hirveesti oo koskaan kuunnellut. Jostain syystä kuitenkin tää biisi ilmesty mun soittolistoille toukokuussa.

Fallin Up - Oceans
Tää on semmonen biisi jota kuuntelin maaliskuussa ihan koko ajan! siis IHAN. KOKO. AJAN!
Tähänkin bändiin tutustuin kaverin kautta, ja rakastuin näiden musiikkiin heti! The Summer Songin rinnalla tää on ainoo biisi mikä on yhä kovassa soitossa senkin jälkeen kun kulutin loppuun kaikki muut biisit kuuntelemalla niitä ympäri vuorokauden.

Milky Chance - Loveland

Törmäsin Milky Chanceen joskus kuunnellessani jtain jonkun tekemää valmista soittolistaa. Listalla oli muistaakseni "Stolen Dance". Sen jälkeen menin tietysti heti etsimään artistin Spotifysta ja tämä biisi on sen myötä jäänyt soimaan mun listoille kovastikin. Toki Milky Chancellä on muitakin tosi hyviä biisejä, mutta tästä on silti mudostunut lemppari. Biisin mukana tulee tosi kivoja muistoja kun tätä on tullut kavereiden kanssa kuunneltua.

Sum 41 - With Me

Tässä biisi johon törmäsin ihan hetki sitten. En muista missä tai miten se tapahtui, mutta rakastuin.
En oo pahemmin ikinä Sum41:stä kuunnellut vaikka sitä usein twitterissä näen hehkutettavan. Tän biisin myötä on kyllä pari muutakin bändin biisiä tullut kuunneltua.
(NYT MUISTAN! TÄÄ OLI GOSSIP GIRLISSÄ!)

Death Cab For Cutie - The Ice Is Getting Thinner

Tässä bändi jonka löysin joskus jonkun Indie/Alternative soittolistan kautta. Heti ihastuin laulajan ääneen ja muutenkin biiseissä on tosi kiva tunnelma. Tämä tosin oli jäänyt kuulematta ennenkuin sitten kuulin tämän(kin) Gossip Girlissä ja tunnistin heti tutun äänen ja lähdin metsästämään tätä biisiä Spotifysta.

Skillet - Comatose

Tämä on jälleen semmonen bändi jonka tiesin ennestään, mutta en ollut kuunnellut muutakun joskus pari satunnaista kappaletta. Myöhemmin jälleen törmäsin tähän kappaleeseen kaverin kautta. Silloinkaan tämä ei oikeastaan jäänyt vielä soittoon, vaan vasta sitten myöhemmin kun muistelin biisejä mitä kaverit oli kehunut ja kuuntelin tämän. Tämän myötä on tullut tutustuttua muihinkin bändin biiseihin.
SKILLET TULE PIAN TAKAISIN SUOMEEN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti