sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

#5 Her dreams don't show in color

Aluksi.
Syvimmät anteeksipyyntöni blogini pitkäaikaisesta laiminlyönnistä.
Tähän kuukauteen jonka olen viettänyt bloggaamatta, on mahtunut tosi paljon hyviä hetkiä, ja yksi päivä jonka voin epäilyksettä sanoa olleen elämäni paras päivä.
Taidan aloittaa tästä ko. päivästä.

5.2.2015

Kuva, jonka Julia (@karkkipussikuski) julkaisi

Niinkun osa jo tietääkin, oon kuunnellut My Chemical Romancea jo aika pienestä pitäen. Muistan kun joskus 3-4 -luokalla mulla oli pulpetin kannen alla Koululaisesta saatu MCR juliste.
Ja osa varmaan myös tietää että ko. bändi hajosi maalikuussa 2013.
Niin. Silloin ajattelin että en ikinä tulisi näkemään livenä mun suurinta idoliani. Onneksi olin kuitenkin väärässä! Viimesyksynä kuulin että MCR:än soolouralle lähtenyt solisti Gerard Way on tulossa suomeen. No itkuhan siinä tuli. Sovittiin heti Jeminan kanssa että mennään sinne keikalle, ja hankittiin liput heti samana aamuna kun ne tuli myyntiin.

Kuva, jonka Julia (@karkkipussikuski) julkaisi

5.2 lähdettiin junalla puolilta päivin Turusta Helsinkiin ja jonoteltiin ulkona aika pitkään. Saavuttiin narikkatorille kolmen aikoihin, ja ovet aukaistiin klo 19. Päästiin sisään noin kymmenen yli.
Jonottaessahan tuli luonnollisesti ihan törkeen kylmä, joten käytiin Jeminan kanssa vuorotellen Kampissa lämmittelemässä. Meidän kanssa oli jonottamassa myös kaksi Jeminan kaveria, jotka oli molemmat tosi ihania tytyjä :D Myös yksi mun tuttu oli jonottamassa jonkin matkaa meidän edessä, ja kävin myös siinä moikkaamassa. Oli tosi kiva nähdä Saanaakin pitkästä aikaa vaikkei ihan hirveesti ehdittykään jutella.
Noin tuntia ennen keikkaa ihmiset sai mahtavan päähänpiston ruveta kiljumaan joka kerta kun Gerard Wayn nimi tulee oven yläpuolella näkyvään valotauluun jossa luki sen viikon esiintyjät.

Kuva, jonka Julia (@karkkipussikuski) julkaisi

Pitkän PITKÄN odotuksen jälkeen lämppäri tuli vihdoin lavalle. Lämppärinä oli Reggie and the full effect. IHAN MAHTAVA. Tosi hauska esitys jossa keskusteltiin mm. siitä, kuinka Suomessa McDonald's:in kassalla on kuumia tytyjä mutta NYCissä ei :D
Lämppärin jälkeen oli taas noin tunnin tauko, jonka aikana yleisään jaettiin vettä. Ehkä pisin tunti mun elämässä! Kun se sitten vihdoin oli ohi, piinaavan pitkän alkusoiton(lue:huminan) jälkeen itse Gerard Way asteli lavalle. Ei tainnut laulussa päästä edes ensimmäistä lausetta loppuun kun tämä tyttö jo itki.


Keikka oli jotain ihan mahtavaa! Mukana oli jo Hesitant Alien -levyltä tuttuja biisejä, ja muutama uusikin (mitkä olin tosin ehtinyt kaikki jo kaivaa YouTubesta keikoilta kuvattuina). Keikan aikana Gerard puhui myös transgendereistä ja masennuksesta. Mainitsi myös että olisi mahdollisesti tulossa takaisin Suomeen ensivuonna toisen levyn julkaisun jälkeen. Toivotaan että tulee!
Keikalta mukaan tarttui mahtavan fiiliksen lisäksi pitkähihainen paita.Hiihtoloma

Hiihtoloma tuli tosi äkkiä! Vietin lomaa kotona Mäntässä. Lomalla en tehnyt suoraan sanottuna yhtään mitään. Kävin katsomassa lukiolla Wanhojen tanssit, kävin serkun kanssa kahvilla ja näin kaveria. Hurjaa!

Kuva, jonka Julia (@karkkipussikuski) julkaisi

Kuva, jonka Julia (@karkkipussikuski) julkaisi

Viimeisen viikon olen ollut taas Turussa ja koulun lisäksi en ole tehnyt yhtään mitään.
Perjantaina käytiin koulusta Wäinö Aaltosen museossa, joka oli ihan kiinnostava. Museosta mieleen jäi erityisesti teos, jossa mentiin yksin pimeään huoneeseen jossa oli lamppu, pöytä, tuoli, peili ja kuulokkeet. Tuolille piti istua, laittaa kuulokkeet päähän ja kun lamppu muuttui punaiseksi alkoi kuulokkeista kuulua askeleita. Kuulosta ihan kun joku olisi astunut huoneeseen ja kävellyt taakseni. Sitten miesääni rupesi puhumaan ruotsiksi. Kaikki äänet oli tehty niin tarkasti, että pystyi kuulemaan kun mies kumartui viereeni tai käveli takanani ja kuiski korvaani. Pari kertaa piti oikein kääntyä katsomaan että oliko siinä vieressä oikeasti joku. No eihän siinä mitään ollut.
Museossa oli myös paljon muita tosi hienoja ja mielenkiintoisia töitä.

Kuva, jonka Julia (@karkkipussikuski) julkaisi

Lauantaita vietin Oonan kanssa koululla. Oltiin Harjattulan talviriehassa tekemässä kasvomaalauksia yhdestätöista kolmeen. Se oli ihan kivaa.

Kuva, jonka Julia (@karkkipussikuski) julkaisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti